El Quart Germans Cruz ha quedat aquesta tarda fora de la final de demà de la Lliga Catalana EBA. L'Andorra B ha superat l'equip d'Albert Brea a semifinals per un ajustat 74-76. Aquesta primera semifinal ha començat favorable als andorrans gràcies a un parcial inicial de 0-8. Tot seguit, els gironins han reaccionat i han firmat immediatament un parcial de 7-0.

En els següents minuts, tots dos equips s´han anant intercanviant cistelles tancant-se el primer quart amb un 17-15 en el marcador favorable al Quart. La igualat s´ha mantingut en el segon període; amb Eric Jimenez (16 punts), per part del Quart, i Waly Niang (13 punts i 5 rebots), de l´Andorra, com a jugadors destacats fins al descans (37-36).

A la represa, el conjunt andorrà dirigit per Milo Nunes ha capgirat el marcador amb un parcial de 2-10 en els primers minuts del 3r quart. L´aportació de Cinto Gabriel i David Jofresa en aquest període ha estat clau pels andorrans, que han tancat aquests 10´ per davant (51-55).

El darrer parcial ha estat marcat per la igualtat i quan semblava que el Quart podria celebrar la victòria, un triple de l'Andorra en el darrer sospir els ha acabat donant la victòria i el bitllet per la final de demà.