Després de l'inesperat resultat del passat cap de setmana a casa davant el Badalona, les urgències per a l'Olot han incrementat i necessiten aconseguir una victòria que, no només els permetria allunyar-se una mica de la zona de descens, sino que també els alliberaria mentalment.

L'empat contra el Badalona va fer mal al vestidor. No era el resultat esperat i ara tenen l'oportunitat per fer un gran pas endavant imposant-se a un dels camps més imponents de la categoria com és la Nova Creu Alta, a Sabadell. L'equip de Rodri ha de treure l'amor propi per fer una passa endavant i ho haurà de fer sense Sergio Ortiz, lesionat, i amb els dubtes d'Uri Santos i d'Èric Reverter, tots dos jugadors amb problemes físics.

Al davant hi tindran un Sabadell que, després de descendir la temporada passada de la Segona Divisió A, tampoc està fent un bon paper enguany a la categoria de bronze del futbol estatal, ja que ocupa l'onzena posició amb 36 punts, a set punts de la promoció i a deu de la zona de descens. Els de Miguel Álvarez viuen en una zona tranquil·la i pel partit davant l'Olot, no podran comptar amb un dels seus millors futbolistes, l'atacant Bruno Vinicius, sancionat, ni tampoc amb els lesionats Juanjo, Eloy Gila, Tienda i Adri Díaz.

Serà doncs una nova oportunitat per un Olot que lluita per espantar el descens i respirar, de moment, una mica més tranquil.