L'entrenador del Barça, Luis Enrique, va reconèixer després del partit davant Las Palmas que l'haurien "d'haver tancat abans" amb les ocasions que van tenir, però el porter local Javi Varas va estar "a un nivell altíssim" i els deu minuts finals van ser producte "de la necessitat d'empatar" de l'equip canari.

El tècnic asturià va dir que van patir "més transicions de les habituals" per part del seu rival i que quan el partit és d'anada i tornada "implica més risc en el resultat", però a la segona part van millorar en aquesta faceta.

Luis Enrique també va admetre que en moltes fases "el Las Palmas ha tingut la pilota i no li crema", de manera que era difícil "fer la pressió" i en aquests casos "cal replegar-se".

Per això, l'entrenador de l'equip català va afirmar que van fer un partit "més efectiu de l'habitual" i que està "molt content amb allò vist", perquè augmenten la diferència de punts en el primer lloc "i ara cal esperar que juguin els altres".

"Hem començat molt bé, avançant-nos en el marcador, però Las Palmas ha fet el seu joc i ha estat ficat en tot moment", va afegir el tècnic blaugrana, per a qui en la segona part l'equip va estar millor perquè es van mostrar "més compactes" i va guanayar "en pes" amb la inclusió de Mascherano al mig del camp.

Va confirmar també que la ?subs?titució del turc Arda Turan al descans va ser per la targeta groga que va veure a la primera part. "És un jugador que se sol tirar molt a terra per robar la pilota i no volia córrer aquest risc", va explicar.

Del Las Palmas va destacar que el seu entrenador, Quique Setién, està fent "una gran feina" perquè "intenta jugar malgrat estar en una zona complicada" i que Momo "ha estat a un gran nivell", a més d'altres jugadors "amb molta valentia".

D'altra banda, es va referir també al partit de dimarts que ve contra l'Arsenal a la Lliga de Campions. "És una altra competició, una eliminatòria de 180 minuts, i segur que serà un rival complicat, com tots, amb qualitat com per posar-nos en problemes".

"Ens ha faltat sort"

L'entrenador del Las Palmas, Quique Setién, va afirmar que al seu equip li va faltar "sort", ja que van arribar al final del partit "amb opcions d'empatar".

El tècnic del conjunt local va afirmar que el seu equip va "mostrar una imatge extraordinària" i que "gairebé ningú comptava a sumar punts".