La Lliga se li escapa al Madrid, en un partit en què no va tenir clares opcions per guanyar. El Màlaga va ser millor i, en una tarda on els blancs no es podien permetre deixar-se punts si volien aspirar a seguir vius a la lliga, els homes de Zinedine Zidane només van poder empatar, i gràcies. Sort en va tenir el Madrid de Keylor Navas, que va tornar a ser el millor de l'equip blanc, i d'un error arbitral, en la jugada del gol de Cristiano Ronaldo, que estava en clar fora de joc.

El Màlaga va jugar-li al Madrid igual que li va jugar al Barça, li va plantejar un partit obert i el rival va patir. A la primera part primer Cop i després Juampi desaprofitaven dues clares ocasions davant Navas. I com sol ser habitual, quan es perdona al final es paga, i pocs minuts més tard, una gran centrada de Kross, la rematava Cristiano Ronaldo de cap al fons de la porteria de Kameni. Un gol que no hauria d'haver pujat al marcador perquè el portuguès estava en clar fora de joc. El 0-1 encarrilava un partit que els blancs haurien pogut sentenciar un minut més tard. Una bona jugada de Ronaldo acabava amb un penal clar sobre el golejador portuguès. Ell mateix va ser l'encarregat de llançar-lo, però Kameni amb una gran estirada li aturava el xut al lusità, que fallava d'aquesta manera la seva novena pena màxima com a madridista.

Tot i això el Madrid no desprenia bones sensacions, semblava que en qualsevol moment podia empatar el Màlaga i així va ser. La segona part es va iniciar igual que la primera, Navas salvava un gol cantat als 5 minuts i el Madrid patia en defensa. Fins que al minut 20 de la segona Abentosa rematava sol una centrada i posava l'empat al marcador. El gol feia justícia als mèrits de cada equip. A partir d'aleshores, lluny del que es podia esperar, el Madrid va estar més a prop de perdre que no pas de guanyar. Navas va haver de treure un parell més d'oportunitats clares del Màlaga, que va fer vibrar l'afició el dia que els blancs pràcticament deien adéu al títol.