Quarta victòria consecutiva d'un Peralada que rutlla, essent l'únic equip, juntament amb el Gavà, capaç d'aconseguir la victòria en les darreres quatre jornades a Tercera Divisió. Aquesta dinàmica dels d'Arnau Sala ha fet que, d'estar situats en penúltima posició, a cinc punts de la salvació (19 dels xampanyers pels 24 del Rubí, que estava situat en dissetè lloc), hagin passat a la quinzena plaça, amb sis punts de marge amb el primer en baixar (també el Rubí, que ha sumat només un punt pels 12 que acumulen els altempordanesos).

Pel que fa al partit, el Peralada va saber, en tot moment, com jugar davant el Sabadell B, un equip que, amb aquesta derrota encadena sis jornades consecutives sense conèixer la victòria (quatre derrotes i dos empats) i surt de la zona de promoció d'ascens a Segona Divisió B.

El pla d'Arnau Sala era aguantar els locals i intentar sorprendre'ls a la contra, cosa que els va sortir bé, ja que en les dues primeres ocasions que va tenir Marc Mas (als minuts 11 i 13) les jugades van acabar amb gol. En la primera aconseguia marcar després que, en una sacada de banda, Xavi Ferron li va enviar la pilota i, en la segona culminava una molt bona jugada de contraatac. Amb aquests dos gols de renda afrontava amb més tranquil·litat el partit i, en el minut 34, Jaume Duran culminava una contra per la banda i sentenciava.

A la represa el Sabadell B va tenir el domini tot i que no va inquietar la porteria de Dani Lobato, marcant el gol de l'honor en l'últim minut de partit.