El Palamós es va adjudicar ahir la primera final de les dues que juga aquesta setmana contra rivals directes en la lluita per la permanència i, després de tombar el cuer Masnou, ja pensa a completar el 6 de 6 guanyant dissabte que ve al camp del Morell, penúltim.

La freda tarda d'ahir a Palamós no va començar gens bé perquè el cuer es va avançar en una acció de Pol. La sort va ser que el conjunt costaner va ser capaç de capgirar el marcador abans del descans gràcies als gols de Marc Medina i Aleix Feixas. La primera part va ser força ensopida, i tots els fantasmes de la temporada es van aparèixer al degà quan el Masnou es va avançar. Els dubtes van tornar quan els visitants, a l'inici de la segona part, van fer el 2-2 amb una diana de l'exjugador del Palamós Roger Matamala.

A partir d'aquell moment, però, l'equip de Joan Mármol va reaccionar i va posar setge a la porteria de Priego, conscient que només li valia la victòria davant de l'últim classificat. Al final, després de picar molta pedra, el triomf es va poder sentenciar en els últims deu minuts gràcies a l'encert de Marc Medina i Marçal Lladó.