L'Espanyol busca la seva tercera victòria seguida contra el Betis, a Cornellà-el Prat a les 20.30, amb els vuit futbolistes titulars afectats per gastroenteritis, que els va impedir entrenar-se dimarts. L'entrenador, Constantin Galca, torna a comptar a més amb el porter lituà Arlauskis, que ha superat la seva lesió, tot i que el més probable és que sota els pals hi continuï el gironí Pau López. També torna Felipe Caicedo, sancionat la jornada passada, mentre que són baixa, per criteris tècnics, Correa i el porter del filial Andrés.

Hernán Pérez, Burgui i Marco Asensio, malgrat estar a la llista, són els que s'han recuperat pitjor de la gastroenteritis. El cos tècnic esperarà a última hora per definir les seves decisions. Al marge dels afectes pel virus, l'onze de Galca presenta dubtes a la davantera: Caicedo o Moreno, que va marcar dos gols a Gijón.

Els catalans travessen un dels millors moments esportius de la temporada després de dues victòries consecutives, contra el Deportivo i contra l'Sporting, la setmana passada. L'objectiu del club blanc-i-blau és solucionar la salvació com més aviat millor i el duel d'aquest vespre contra el Betis és crucial, en ser un rival directe. Com ja va passar en l'últim compromís a Cornellà-el Prat contra del Deportivo, les grades de l'estadi lluiran un gran aspecte.