L'entrenador de l'Eibar, José Luis Mendilibar, va manifestar ahir que «si l'Eibar guanyés a Barcelona seria meravellós per al futbol». El tècnic del conjunt guipuscoà és conscient que el Barcelona és el favorit -porta 35 partits sense perdre-, però sempre hi ha opcions de victòria. «Quan equips que no compten gaire donen la sorpresa, com seria derrotar a Ipurúa el líder, per al món del futbol seria meravellós i per a nosaltres més, seria fantàstic», va ressaltar ahir en roda de premsa.

Preguntat sobre si li fa por o motiva enfrontar-se a un líder tan sòlid, que serà liderat per Messi i Luis Suárez, Mendilibar va manifestar que jugar al Camp Nou «si l'acolloneix», però a Ipurúa ?«menys». «Però gairebé sempre acaben guanyant, perquè ells són bons. Espero tutejar, complicar-los la vida, que no se'n vagin de rosetes d'aquí».

L'Eibar no canviarà la seva forma de jugar, tot i que s'enfrontarà a un dels millors equips del món. «Marcatges individuals? No. A qui? A quants? Per tot el camp a tots? Als 3 de dalt, a Busquets, a Rakitic, a Bravo?», va respondre Mendilibar.