Tot i el bon partit del Peralada al camp de la Muntanyesa el conjunt d'Arnau Sala va tornar sense punts però condicionat ja de cara al següent partit, ja que Moñino i Dani Lobato van ser expulsats i no podran participar el proper diumenge en el partit davant el Cerdanyola al Municipal.

El tècnic del Peralada, però, ja viatjava amb certa recança ja que creu que "la competició està adulterada, no pot ser que no es jugui en igualtat de condicions", al·ludint al fet que la Muntanyesa va ajornar el seu compromís intersetmanal al camp de l'Europa per disputar-lo durant la jornada de descans de Setmana Santa.

A més, en acabar el partit, el tècnic va carregar contra l'àrbitre, que els va deixar amb nou homes i, fins i tot, va fer repetir un penal quan Sergio Garcia, jugador de camp que s'havia posat sota pals en substitució de l'expulsat Dani Lobato, havia aconseguit aturar el primer llançament, a les acaballes del partit i amb el marcador 2-0 favorable al conjunt local.

El partit va ser molt complet pels homes d'Arnau Sala, que van quedar-se sense premi al seu esforç davant un rival més descansat. El futbol desplegat a la primera part va ser molt millor per part dels xampanyers, però la manca d'encert els va privar d'avançar-se en el marcador. La millor ocasió la va tenir Kike Sánchez, en el minut 26, però el porter local va aconseguir refusar en darrera instància. Tot i el domini visitant va ser la Muntanyesa l'equip que va marxar al descans amb avantatge al marcador. Una genialitat de Velillas des de fora de l'àrea va ser imparable per Dani Lobato.

Els altempordanesos no van afluixar i a la segona van seguir creient en les seves possibilitats, però en el minut 66 Albert Moñino va veure la segona groga i el Peralada es va quedar amb deu. A partir d'aquí el partit va canviar i, a cinc pel final, Dani Sánchez sentenciava. Ja en el temps de descompte es va produir la jugada del penal, l'expulsió de Dani Lobato va ser molt rigorosa, que acabaria de confirmar la derrota visitant.