L'entrenador del Barça, Luis Enrique, va afirmar després de la victòria per 0 gols a 4 davant l'Eibar que el seu equip va estar a Ipurúa "millor que a Vallecas".

"Davant el Rayo vam fer un partit espectacular, però avui (ahir) hem estat millor que dijous, molt sòlids davant un equip complicat com l'Eibar", va destacar. El tècnic asturià va valorar moltes coses com "l'encert davant el gol i el posicionament". "Ha estat un partit completíssim, al descans els ho he dit als jugadors", va explicar el tècnic asturià del Barça.

"A la segona part hem seguit igual, molt encertats en apropar-nos a l'àrea rival. Hem aconseguit que l'Eibar, un bon equip, no hagi creat perill", va destacar. "Estem on volem estar gràcies a la feina feta, però ara s'acosta el tram final de la temporada, quan ens juguem els tres títols", va advertir Luis Enrique, conscient que ara és quan el Barça es jugarà els tots els títols que lluita per guanyar.

L'entrenador va assenyalar també que "els futbolistes fan el que els agrada, competir i guanyar, és el que defineix aquests jugadors". Luis Enrique es va mostrar, en general, content pel partit dels seus homes. "Ha anat bé tot, el primer gol, el segon, les pressions altes del rival, el replegament. Hem evitat qualsevol transició del rival".

Mendilibar elogia el Barça

El tècnic de l'Eibar es va sumar a la llista d'entrenadors que aquest curs han elogiat el treball del Barça de Luis Enrique. "Sorprèn com controlen la pilota i intueixen les accions del rival. És un equip superior a la resta". Del partit va destacar que "hem tingut ocasions per empatar però hem fallat i ells, no perdonen. No ens hem de preocupar però sí que hem de sumar".