Després del partit d'aquest diumenge al camp del Júpiter (12.00 hores), el Palamós encararà cinc dels últims vuit partits que queden de Lliga davant rivals de la part baixa de la classificació. Seran enfrontaments clau, autèntiques finals per intentar sortir de la zona perillosa de la Tercera Divisió i on el degà no pot fallar, com ja va passar enfront del penúltim classificat, el Morell, aquesta última jornada del campionat (1-0).

Els de Mármol són setzens, tenen el descens a quatre punts i en el tram final i decisiu de la lliga s'hauran d'enfrontar davant aquests cinc rivals directes: Santfeliuenc (15è amb 32 punts) i Terrassa (17è amb 30) a casa, així com també els desplaçaments a Granollers (13è amb 34 punts), Peralada (14è amb 34) i Rubí (18è amb 28).

El Palamós ha estat incapaç d'encadenar dues victòries consecutives en les 29 jornades que ha disputat fins ara. Després de cadascun dels set triomfs que s'han assolit fins ara, els de la Costa Brava, immediatament després, no han pogut enllaçar-ne un altre. En cinc ocasions ha perdut i en les altres dues, ha empatat. L'últim ?exemple d'aquesta irregularitat es va viure la setmana passada. En només uns dies, els de Joan Mármol van ser capaços de desempallegar-se del cuer Masnou (4-2), però no hi va haver repetició perquè al camp del penúltim, derrota per la mínima (1-0).