El París Saint-Germain no va donar lloc a la sorpresa i va segellar el seu pas a quarts de final de la Lliga de Campions després de derrotar el Chelsea per 1-2 a Londres. Es va repetir la història a la capital britànica una temporada després amb idèntics protagonistes i en la mateixa instància de la competició. I novament va tornar a classificar-se el PSG, aferrat a un motivat Zlatan Ibrahimovic, que es va rescabalar amb un gran partit de la seva primerenca expulsió de l'any passat.

El Chelsea va sortir a l'atac, pressionant els francesos i sabent la importància de fer un gol en els primers minuts per donar-li la volta al 2-1 aconseguit al Parc dels Prínceps fa tres setmanes. Diego Costa, una de les tres novetats de Guus Hiddink a l'onze, al costat de Pedro Rodríguez i Kenedy, va sortir molt motivat a la gespa de Stamford Bridge, i als tres minuts va obligar Kevin Trapp a realitzar la seva primera intervenció de la nit.

Els parisencs es van fer amb el control del joc, dirigits magistralment per Thiago Motta i Adrien Rabiot al centre del camp i amb Ángel Di María com a estrella. Va avisar el PSG, que va veure fins i tot com l'àrbitre anul·lava un gol a Ibrahimovic, i es va avançar al marcador poc després, als 15 minuts de joc, després d'una gran combinació entre Di María i el davanter suec, el centre del qual el va rematar a plaer el joveníssim Rabiot al segon pal.

No semblava el conjunt londinenc capaç de fer mal a un PSG molt ordenat, que havia de defensar una renda de dos gols, però el Chelsea no es va rendir, i va aconseguir escurçar diferències en anotar Diego Costa el 1-1.

El partit se li va complicar als Blues als 59 minuts, quan Costa es va ressentir de la lesió muscular i va haver de demanar el canvi. Van fregar el gol els homes de Hiddink al 64 amb una doble ocasió, primer de Willian i després de Hazard, que Trapp va evitar amb dos grans estirades. No obstant això, dos minuts després Ibrahimovic va deixar l'eliminatòria decidida.