L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, es va mostrar especialment satisfet amb la victòria ahir al Camp Nou i la golejada dels blaugrana. L'asturià reconeixia que estan en una situació molt bona, ?"tenim tots els jugadors a punt i això és molt favorable". Luis Enrique assegurava que "quan estem així de precisos, és molt fàcil" mentre treia culpa al Getafe i alabava el Barça, "no hi ha cap demèrit del rival, ells han competit". L'entrenador culé volia destacar la feina dels seus jugadors, i recordava que "sempre mirem els de dalt, però tots són molt bons" i feia broma reconeixent que "l'únic problema que tinc és que no hi ha minuts per a tothom".

Preguntat sobre la seva trobada amb el seleccionador brasiler, Dunga, sobre la incorporació de Neymar a la selecció carioca per disputar els jocs olímpics i la Copa Amèrica, el tècnic del Barça va explicar que "tant el Barça com el Brasil, volem el millor per al jugador". Un Luis Enrique que es va mostrar molest quan li van preguntar sobre la suplència de Luis Suárez. L'asturià es va queixar dient que "és molt complicat ser entrenador del Barça, si el faig jugar no està bé i si no el faig jugar tampoc".

Fran Escribá

El tècnic del Getafe va reconèixer que el seu equip no havia tingut cap opció, sobretot a partir del segon gol. Escribá era explícit en valorar la diferència entre un i altre equip, "per a nosaltres és impossible aturar aquest Barça". El tècnic dels madrilenys era taxatiu, "no hem tingut cap opció, volíem aguantar al màxim però després del segon gol, no hi ha hagut res a fer".

Escribá, que va elogiar la qualitat individual dels jugadors blaugrana, comentava que la seva lliga és una altra, i que "ara el que hem de fer és pensar en el proper partit amb Eibar".