La Jonquera va aconseguir superar el Tona a domicili en un partit vibrant i intens. Els fronterers van remuntar el gol inicial de Jordi Pla de penal, gràcies a les dianes de Bassols i Henry. A la primera meitat, Pla, autor del gol local, va deixar el seu equip amb 10 després d'una agressió a un jugador del conjunt gironí i això va aplanar el camí per a la Jonquera. Bassols, definint amb un xut creuat a la primera meitat, i Henry, aprofitant un greu error de la defensa del Tona, van aconseguir remuntar el partit i que els de l'Alt Empordà s'emportessin tres punts molt valusosos d'Osona. Amb 43 punts, els d'Axel Vizuete són líders en solitari de Primera Catalana i presenten candidatura a tot.

El filial del Girona va sumar un punt davant el Sants en un partit que els de Nacho Castro tenien molt ben controlat. Els gironins van aconseguir una renda de 2 gols a 0 al marcador, gràcies als gols de Morales, a la primera meitat, i de Gallas, a un quart d'hora per al final del partit. Tot i això, només tres minuts després del segon gol del Girona, el Sants, un rival que arribava amb opcions d'acabar la jornada com a líder de la categoria, va aconseguir retallar distàncies al marcador mitjançant Avilés. La desgràcia per al conjunt gironí va arribar a l'últim minut, quan l'àrbitre va xiular un penal molt discutit que va acabar significant l'empat a 2 definitiu al marcador. Els de Nacho Castro segueixen una jornada més en descens amb 28 punts.

L'Escala no va tenir opcions en la seva visita a Mataró i va perdre per 3 gols a 1, seguint així amb la seva mala ratxa de resultats. Roca va ser l'autor del gol dels gironins a Mataró quan el resultat ja era de 3 gols a 0 favorable a l'equip local. Els de Pitu Batlle encadenen quatre derrotes consecutives, estan en zona de descens i ja tenen la salvació a cinc punts.