El Peralada es va refer mínimament de la contundent derrota de fa una setmana empatant a casa amb el Cerdanyola, rival de la zona mitjana de la classificació, en un partit on tots dos equips buscaven fer un pas molt important per assolir la salvació a la categoria i que va acabar amb un just repartiment de punts.

Els dos gols del partit van arribar a la primera meitat, concretament abans de la mitja hora de joc. El Peralada arribava al partit després de perdre la setmana passada al camp de la Montanyesa (3-0), veient així trencada la seva ratxa de victòries. Ahir, davant el conjunt vallesà, el conjunt d'Arnau Sala volia tornar a retrobar-se amb el camí del triomf, però es va trobar amb un rival que també necessita els punts per certificar el més aviat possible la permanència.

El Cerdanyola va sortir amb força i va ser el primer en colpejar. Al minut 10 de partit, Diego va caçar una pilota al segon pal per, amb un xut creuat, batre Ureña, titular a la porteria gironina per la sanció de Dani Lobato.

Lluny d'arronsar-se, el pitxitxi de l'equip, Marc Mas, va estar a punt d'empatar al quart d'hora de joc però el seu xut va sortir per sobre el travesser. Tot i això, va ser el preludi del gol de l'empat.

"Marc Mas i Kike Sánchez són molt desequilibrants, marquen diferències". Això declarava el tècnic peraladenc Arnau Sala després de veure com la parella del Peralada fabricava el gol de l'empat. Assistència de Kike per a la rematada de Marc Mas, que superava Avilés i anotava el seu 17è gol de la temporada.

La segona part va tenir poca història. Poques ocasions i joc molt intents entre dos equips que van considerar bo el punt, un menys per assolir l'objectiu.

El proper diumenge, el Peralada visita l'Ascó, en un partit on el tècnic destaca que "qui guanyi deixarà de patir molt".