El Quart va aconseguir una de les assignatures pendents aquesta temporada: vèncer un partit amb final ajustat. Els d'Albert Brea, que havien sortit molt adormits a la pista i que van arribar a perdre de deu punts als tres minuts, van aconseguir reaccionar i empatar el primer quart del partit. A partir d'aquí el marcador es va anar alternant però sense que cap dels dos conjunts aconseguís trencar el partit. El poc encert des de la línia de triple passava factura al Quart, tot i que ho van compensar amb la bona actuació dels seus pivots, Rafa Dos Santos i Brad Kanis.

Precisament Kanis va tenir el llançament de la victòria a les seves mans. En l'última acció del quart període, amb el Quart dos avall, el pivot va encistellar per establir l'empat a 71 i va rebre falta, però va errar el llançament lliure, portant el partit a la pròrroga. Aquí, finalment, el Quart va aconseguir fer que la moneda caigués del seu costat i va acabar enduent-se un partit que el manté en la segona posició del grup.

El Salt va sortir molt bé, amb un partit molt seriós, sobretot en defensa (el visitant estava amb 17 punts a dos minuts per al descans), però mica a mica els locals es van anar apagant i van anar cedint terreny a un rival que es va aprofitar del bon moment de forma dels seus llançadors. Després del bon inici local el partit va entrar a una dinàmica d'imprecisions i avantatges alterns, sense que hi hagués un dominador clar.

A manca d'un minut i mig per al final, els d'Èric Surís es trobaven set punts per sota en el marcador, que degut a les imprecisions ofensives era molt baix, però els jugadors, lluny de llençar la tovallola, van treure l'orgull i van aconseguir empatar el partit a 60 i, a més, amb possessió per endur-se el partit. Es va errar en el tir i, en el darrer segon, pràcticament sobre la botzina, el visitant Sese va aconseguir marcar el seu llançament, condemnant el Salt a una nova derrota.

Després d'aquest partit els d'Èric Surís estan situats en setena posició, amb cinc victòries i cinc derrotes, amb un partit menys, l'ajornat contra el Collblanc.