Després d'uns mesos de neguits, canvis i mala fortuna, l'Olot, per fi, aconsegueix sumar tres punts encara que sense sortir al terreny de joc. L'exclusió de l'Huracán de la competició va permetre que els de Santi Castillejo sumessin la victòria (1-0) sense jugar, encara que siguin uns punts amb els quals tots els equips ja hi compten.

No obstant, benvinguts siguin a Olot, i també els quinze dies de descans que té l'equip de la Garrotxa per preparar el proper compromís al camp de l'Eldenc. El club, a més, està a l'espera de veure fins on arriba i quina serà la decisió final pel cas de l'alineació indeguda al camp de l'Atlètic Llevant, on a l'equip li van treure el punt que van sumar al terreny de joc als despatxos.

Amb l'arribada de Santi Castillejo a la banqueta olotina, l'Olot va sumar dos empats en els dos primers partits del navarrès i ara, amb aquests quinze dies d'aturada, Castillejo podrà acabar d'ajustar els automatismes i expressar les seves idees a uns jugadors que necessiten una victòria sobre la gespa per desencallar-se psicològicament.

El darrers dos empats, davant rivals de nivell com Atlètic Balears i València Mestalla, van deixar bones sensacions tot i no aconseguir la victòria final. Aquesta es resisteix des del passat 20 de novembre, quan es va guanyar al Municipal a l'Espanyol B i l'Olot no ha estat capaç de fer-ho des d'aleshores més enllà de l'1-0 administratiu d'ahir.

Això ha propiciat que els garrotxins quedessin encallats des de ja fa jornades a la zona perillosa de la classificació, actualment amb 29 punts ocupant la plaça de promoció de descens, tot i que a un sol punt de la salvació, que al final d'aquesta jornada 29 la marca el Pobla de Mafumet amb 30 punts.

Precisament l'equip tarragoní, un dels grans rivals directes de l'Olot, sumava un important punt a casa davant el Cornellà. I és que la jornada no deixava gaire bon gust de boca pel que fa als interessos del conjunt de Santi Castillejo, ja que quatre dels cinc equips que a dia d'avui lluiten per evitar el descens van aconseguir puntuar.

A part del punt del Pobla, el més sorprenent va ser la victòria de l'Hospitalet davant l'Eldenc (3-2). Els riberencs van superar el proper rival de l'Olot jugant amb 9 homes des del minut 41 de la primera meitat per aconseguir així una victòria agònica i vital, que els situa amb 34 punts a la taula. Sorprenent va ser també la victòria del Llosetí davant el segon classificat, el Reus (2-1). Els balears, que fa uns mesos semblaven la ventafocs del grup, estan a només dos punts de la salvació. També va sumar un punt l'Atlètic Llevant, el cuer, a casa davant l'Atlètic Balears (0-0). L'únic dels cinc últims classificats que va perdre va ser l'Olímpic, que va sortir escaldat de la seva visita al camp de l'Espanyol B (4-0).

Pensant en l'Eldenc

Els quinze dies de descans per a l'Olot acabaran dissabte que ve (18.00), quan els de Santi Castillejo sortiran a jugar a l'Estadi Pepico Amat, a Elda, per enfrontar-se a l'Eldenc. Serà una final, com tots els partits que queden per finalitzar la temporada i que l'Olot voldrà que suposi un punt d'inflexió.