Primera de les nou finals a la butxaca. Aleix Feixas va marcar el gol de la victòria per als palamosins en el moment més oportú. L'1 a 2 va arribar en l'últim sospir i quan el rival pràcticament ja no disposava de més temps. A més a més, el cinquè gol de Feixas amb el Palamós i el novè en el global de la temporada, quatre més amb el Peralada, va ser una obra d'art. Una xilena que va deixar sense paraules la Verneda.

A la primera part, els de Mármol van controlar sense angoixes els atacs dels bacelonins. Van dominar i arribar amb perill a la porteria de Víctor. Per exemple, Makaay, als minuts 1 i 17 de partit, va gaudir de bones ocasions però va ser Agi qui va obrir la llauna a favor dels visitants. Corria el minut 12 quan Matamala va picar una falta des del costat dret i Agi, el més llest i ràpid de la classe, va posar el peu per enviar l'esfèrica al fons de la xarxa previ impacte al pal dret.

El partit es posava de cara per als gironins perquè tot i la perillositat dels davanters Kuku, Mechi i Josu, del conjunt local, la defensa palamosina es mostrava infranquejable.

Bayona i Barrera van resultar clau abans del descans. En el temps afegit del primer temps, el malson dels visitants, Kuku, va gaudir de tres ocasions claríssimes per fer l'empat a 1 però dues decisives intervencions de Bayona i una altra de Barrera ho van evitar. Aquest últim, des de la mateixa línia de gol, va evitar que els xuts del davanter del Júpiter entressin al fons de la xarxa i arribés així el duel amb taules al descans.

A l'inici de la represa, el davanter Kuku no va perdonar i, aprofitant una pèrdua del mig del camp palamosí, va creuar la pilota a la dreta de Bayona fent l'empat a 1 i el seu tretzè gol de la temporada al minut 52 de partit.

Aquest gol va donar ales als grisgrana, que van posar una marxa més en buscar el 2 a 1. Mitjançant un inspirat Josu, el Júpiter ho va intentar sense sort ni encert i a partir del minut 80, els de Mármol es van espolsar la pressió de sobre dels barcelonins.

El davanter Cristian Del Moral, que va entrar quan faltaven deu minuts per al final del partit, va reactivar el joc ofensiu del degà i amb dues ocasions gairebé consecutives, als minuts 82 i 85, va avisar la parròquia local que els palamosins volien els tres punts de la Verneda.

A les acaballes del partit i quan el joc anava d'una àrea a l'altra, va aparèixer Aleix Feixas per sentenciar definitivament el partit amb una espectacular xilena després d'una assistència de Del Moral des del costat dret de l'atac.

Amb la vuitena victòria de la temporada, el Palamós s'allunya a 7 punts del descens. El proper diumenge reben el Santfeliuenc.