El davanter del Barça Leo Messi, durant la presentació d'un acord entre el futbolista i l'empresa xinesa Huawei, va restar importància als 38 partits que el seu equip acumula sense perdre i va insistir que aquesta mena de marques «no serveixen per a res si no es guanyen títols». A?més, va afegir que al vestidor «mai pensem en això».

Va comentar també que «la bona relació entre els components del trident, però també la del vestidor al complet» converteixen aquest Barça en «un equip especial», com ho demostren els resultats. «És l'humilitat amb què es treballa cada dia, la mentalitat de superar-se i d'aconseguir coses, tenint en compte que som gent que ho hem guanyat tot, però que sembla que no hem ?gua?nyat res. És la grandesa del grup», va respondre quan se li va preguntar pel secret de l'equip. efe/ddg barcelona

El migcampista hispanobrasiler del Barcelona, Rafinha Alcàntara, va rebre ahir l'alta mèdica del trencament al lligament creuat anterior del genoll dret que va patir el setembre passat, segons van confirmar els serveis mèdics del club blaugrana.

Després de més de sis mesos apartat dels terrenys de joc, el jugador, que aquestes últimes setmanes ja havia començat a tocar pilota a la gespa de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, ja està a disposició del tècnic, Luis Enrique Martínez.

Rafinha es va lesionar el passat 16 de setembre durant el partit contra el Roma, de la primera jornada de la Lliga de Campions, després d'una entrada del belga Radja Nainggolan. Després de confirmar-se l'abast de la lesió, va haver de passar per la sala d'operacions per solucionar els seus problemes al genoll, abans d'avançar un període de recuperació que ja es preveia llarg.

D'aquesta manera, Rafinha surt de la infermeria blaugrana, en la qual només es troba el davanter Sandro Ramírez, que segueix recuperant-se del trencament muscular al recte anterior de la cama esquerra. El canari, ara mateix, és l'única baixa de la primera plantilla barcelonista.