El tinent d'alcalde, Pere Casellas, i el regidor d'Esports, César Barrenechea, en una entrevista amb José Ramón de la Morena, van presentar dijous la candidatura de Figueres a organitzar el torneig internacional de futbol 7 «La Liga Promises», una competició que organitza la Fundació El Larguero amb la col·laboració de la Lliga de Futbol Professional (LFP).

La competició està organitzada per la Fundació El Larguero, creada pel periodista de la Cadena SER José Ramón de la Morena, que anualment organitza dos tornejos de futbol 7 per a equips alevins (de fins a 11 anys), un a l'hivern i l'altre a l'estiu, amb la participació d'equips de futbol nacionals i internacionals. Des de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Figueres s'han impulsat les gestions necessàries perquè la ciutat esdevingui la seu d'aquesta competició durant l'estiu de 2017. En edicions anteriors el torneig ha passat per Santa Cruz de Tenerife, Granada, Madrid, Màlaga, Barranquilla (Colòmbia), Lima (Perú) o Miami (EUA).

Pere Casellas ha destacat que «Figueres té moltes opcions d'acollir aquest torneig fet que, sens dubte, seria una molt bona notícia ja que la Liga Promises significaria un retorn important des del punt de vista econòmic, mediàtic i social per a la ciutat i la comarca». El regidor d'Esports, César Barrenechea, hi coincideix: «seria una gran notícia poder acollir aquesta competició, ja no només per la repercussió mediàtica, sinó també per l'exemple i l'impuls que pot suposar per al futbol base de la ciutat i de la comarca».