ACADEMIA OCTAVIO-BORDILS, 27-25

academia octavio: Batan, Bernárdez, Conde, Corcera (2), Fernández (5), Figueirido (7), Garcia, Gayoso (4), Hermida, Iglesias (2), Méndez (4), Piñeiro, Quintas (1), Silva (2), Veiga. ? handbol bordils: Comas, Farrerons (2), Ferrer (5), González, Huix (2), Márquez, Masmiquel, Masó (1), Moreno (1), Nonó (6), Pep Reixach (7), Xicu Reixach, Vilanova, Mach (1) i Palahí. P parcials: 2-1, 3-4, 7-8, 9-8, 11-10, 12-13 -descans-15-16, 18-19, 21-19, 22-22, 54-22, 27-25 A àrbitres: Iniesta i Soria. P Pavelló: Pavelló de las Traviesas, Vigo.

El Bordils va deixar escapar a Vigo, davant l'Academia Octavio, cuer de Divisió d'Honor Plata, la possibilitat de pràcticament deixar vista per a sentència la permanència. El nerviosisme, ja que tots dos necessitaven els dos punts en joc, es va veure clarament durant tot el partit i van ser els locals els que van saber gestionar millor aquests nervis a la pista.

Els de Pau Campos van sortir molt centrats en defensa i, després d'un primer parcial desfavorable, es van aconseguir sobreposar i van posar-se a manar al marcador, arribant al descans amb un gol d'avantatge (12-13).

A la represa el partit seguia més pendent de les defenses fins arribar a l'empat a 22. Aquí els dos equips es van encallar i va ser el conjunt local qui va aconseguir trencar la defensa del Bordils,de manera que va obrir forat. Ara la lliga s'atura quatre setmanes i no es reprendrà fins al 16 d'abril.