El Figueres va aconseguir a Vilatenim una de les victòries més meritòries de la temporada i uns tres punts que, a més, els serveixen per assegurar virtualment la permanència a la categoria una temporada més.

El plantejament d'Edu Vílchez que va treballar durant tota la setmana li va sortir al peu de la lletra, tal com ell mateix confirmava. Derrotar el líder de la categoria, el Prat, equip que acumulava 25 partits consecutius sense conèixer la derrota i que té totes les paperetes per acabar sent el campió de la categoria, va caure a Vilatenim davant un Figueres molt seriós.

La derrota del conjunt figuerenc la setmana passada al camp del Terrassa, on ja van mostrar un bon nivell de joc tot i sortir-ne derrotats, va servir a l'equip gironí per seguir amb el mateix estil de joc i retrobar el camí de la victòria.

S'havien jugat 20 minuts de partit quan Adrià Casanova va anotar l'únic gol del partit. L'atacant del Figueres va aprofitar una errada defensiva visitant per marcar un gol que acabaria sent decisiu. Des d'aleshores i fins al final de l'enfrontament, els figuerencs van defensar-se molt bé i, després de tenir alguna ocasió i la possessió a la primera part, van arribar al descans amb avantatge al marcador.

A la represa, de mica en mica el Prat anava tancant el Figueres al seu propi camp i amb els canvis, cada vegada més ofensius, aconseguia crear un perill gairebé constant a l'àrea de Prunés. No obstant això, l'equip d'Edu Vílchez estava fent un molt bon partit. Pedro i Moha van tenir el segon als seus peus però es van trobar amb dues grans intervencions del porteri visitant Toni Teixeira.

Al final i després del patiment, el Figueres va aconseguir una molt meritòria victòria per assegurar-se virtualment la permanència. Vílchez va destacar que "seguirem competint" en els set partits que queden per acabar la lliga.