A la vuitena tampoc va anar la vençuda i el Palamós no va poder encadenar la segona victòria consecutiva. El desè empat de la temporada a casa va ser merescut perquè el partit va transcórrer sense ocasions clares ni a la porteria de Bayona ni a la de Santi.

Ahir, els tres punts eren d'allò més trascendents perquè un triomf dels locals hauria permès allunyar-se a sis punts dels barcelonins, mentre que ara, la distància continua essent de tres. L'angoixa de veure's allà baix, va fer que el Palamós i el Santfeliuenc no arrisquéssin en excés i apostessin per ser sòlids en defensa. Això va provocar que les ocasions de gol brillessin per la seva abscència. En els primers 45 minuts, el bagatge ofensiu dels locals va ser un xut de Medina a la dreta de Santi, al minut 8, i un altre d'Ivan Garcia, al minut 30, que la defensa va desviar a córner. Pels visitants, una falta servida per Joserra, al minut 3, ben aturada pel capità palamosí i un xut massa creuat en el temps afegit del primer temps d'Èric va ser tot el perill del Santfeliuenc. A la segona meitat i per a desesperació de la parròquia local, el panorama no va canviar i ni els gols ni les oportunitats van fer acte de presència. Els visitants van començar avisant sense perill al degà però els baixempordanesos, amb una rematada de cap de Barrera al minut 64 i una falta que va marxar alta executada per Marçal Lladó, van estar a prop d'aconseguir el tercer triomf seguit a casa pel degà.

La propera de les set finals dels de Mármol serà el diumenge 3 d'abril a Granollers, davant un rival directe que suma un punt més pels palamosins.