L'Estadi Municipal Miquel Coromina i Morató va acollir ahir les finals del Torneig Pre MIC que des de fa uns anys s'ha consolidat a Banyoles com el preludi de la competició que demà donarà el tret de sortida a Montilivi. El campió de la categoria juvenil va ser l'Aspire Football Dreams, que es va imposar en el triangular al Banyoles (0-3) i al Nsambya (0-3). Els amfitrions es van endur el duel conra l'Nsambya per la mínima (1-0). En la mateixa categoria, el Banyoles va superar l'Adelaide United en un amistós (2-0).

Pel que fa a la categoria juvenil, el campió no es va decidir fins ahir al vespre. A les semifinals, l'Aspire Football Dreams va eliminar l'Adelaide United (0-3) mentre que l'Atlètic Banyoles va superar el Philipinas Dragins (3-0). A la gran final, l'Aspire va imposar-se clarament per 4-0. El Torneig Pre-Mic va comptar amb una bona assistència d'espectadors al Camp Nou de Banyoles durant tota la jornada.

D'altra banda, ahir a la tarda també va tenir lloc la tradicional reunió al Magma de Santa Coloma de Farners, que va aplegar uns 300 voluntaris.