Uns 300 esportistes, d'uns 60 equips diferents de les comarques gironines, van participar ahir a la setena edició del Campionat de Bàsquet 3x3 organitzada per l'Espai Gironès. L'èxit de participació d'aquesta diada del bàsquet gironí supera el de la temporada passada, que va aplegar uns 250 esportistes. El torneig, que es va disputar ahir al matí al Pavelló Municipal de Salt, va comptar amb la ja habitual col·laboració de l'Spar Citylift Girona, de l'equip amfitrió, el Club Bàsquet Salt i, com a novetat d'aquest any també amb la col·laboració del projecte global ADN Gironí.

Els seixanta equips participants van ser de totes les categories (mini, infantil, cadet, júnior i sènior, tant masculines com femenines). Segons destacava un cop finalitzada la jornada el gerent d'Espai Gironès, Pau Jordà, «les dades de participació demostren que el 3x3 Espai Gironès s'ha consolidat com una cita de referència per als aficionats gironins del bàsquet».

Tots els participants van rebre obsequis i es van entregar trofeus als equips guanyadors de totes les diferents categories. A més del gerent de l'Espai Gironès, l'entrega de trofeus va comptar amb la presència del primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Salt, Àlex Barceló; i del representant territorial de la Federació de Bàsquet de les comarques gironines, Xavier Santaló. Tots van destacar l'èxit de la gran jornada lúdica al voltant de l'esport i els seus valors, ja que la inscripció era gratuïta i l'objectiu del 3x3 és potenciar els valors positius de l'esport, com ara la companyonia, l'esperit de superació i el joc net.