La tercera edició del Torneig de Farners va arrencar ahir. Aquesta competició de bàsquet en categoria cadet de primer any organitzada pel Club Bàsquet Farners va arrencar amb la disputa de 20 partits al pavelló municipal Els Saioners, amb un gran èxit de públic assistent.

En categoria masculina, els dotze equips participants van disputar dos partits cadascun i van quedar definits els quarts. Els encreuaments, que s'han de jugar avui, són els següents: F.C. Barcelona-CAI?Saragossa, Estudiantes-Cornellà, Reial Madrid-CEB Marc Gasol i Manresa-UBSA.

Pel que fa a la categoria femenina, en la jornada d'ahir els vuit equips participants van disputar dos dels tres partits de la primera fase. Aquest matí es disputa el tercer i els dos primers de cada grup (n'hi ha dos) passaran a disputar les semifinals, que es jugaran aquesta tarda (17.55 i 19.00)

Partits en directe a internet

Les semifinals d'aquest torneig poden ser seguides en streaming al canal de Youtube Torneig de Farners U15, així com a l'apartat streaming de la pàgina web.