Mullera trenca el seu silenci després de la ratificació de la sanció

L'atleta afirma que «aquest últim episodi m'ha acabat de destrossar, però no d'enfonsar»

26.03.2016 | 07:28
Àngel Mullera.
Àngel Mullera.

L'atleta lloretenc Àngel Mullera, sancionat dos anys per, segons l'Agència Espanyola Antidopatge (AEPSAD), haver-se negat a realitzar unes proves sorpresa, ha trencat el seu silenci amb un escrit a les xarxes socials, concretament a Facebook. El passat dimecres el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAD) va ratificar la sanció de dos anys imposada per l'AEPSAD, a més d'imposar-li una multa de 7.500 euros. L'endemà, dijous, Mullera va escriure a la xarxa social un comunicat explicant la seva versió.
L'atleta s'ha vist empès a escriure aquest comunicat «perquè la gent vegi la merda que existeix en aquest esport, on regna la política i el seu poder et pot matar», i carrega contra l'Agència: «Persones que no s'han calçat mai unes sabates de córrer, o d'esport, i tenen la legitimitat de jutjar-te, depenent de si els caus bé o ets una bona imatge per al país».
Mullera confessa en el seu escrit que «visc un calvari des de l'any 2012, i aquell any, aquell mes de juliol, em vaig adonar de com està de polititzat l'esport. Vaig córrer els Jocs Olímpics, però vaig perdre la il·lusió de seguir corrent», i afirma que «aquest útim episodi m'ha acabat de destrossar, però no d'enfonsar».
Seguidament, l'atleta passa a fer una relació de les seves obligacions com a atleta respecte als controls antidopatge: «la meva obligació és dir i estar localitzat una hora al dia en una adreça que facilites a l'Agència Estatal Antidopatge, la meva, quan sóc a Lloret de Mar, és el meu lloc de feina, les Pistes d'Atletisme» i afegeix que «aquell dia també hi era, al lloc i a l'hora que tocava, complint amb la meva obligació, com els 365 dies que ho has d'estar». Seguidament comenta que els agents «van fer el que els va donar la gana, i el pitjor, és que l'AEPSAD dóna suport a les males actuacions».
L'atleta, a més, carrega en el seu escrit contra el diari AS: «I a ?sobre haig d'aguantar mentides del diari oficial de l'estat, el diari més prestigiós i més net del món, l'AS, dient que vaig fugir per la porta del darrere», acabant dient que «això no acabarà així, les poques forces que em queden seran per ells».
Acaba el comunicat agraïnt el suport d'amics i familiars i amb un «Tornaré i seré més fort que mai».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Esports

Guardiola es defensa: «En 7 anys he guanyat 21 títols»
Guardiola es defensa: «En 7 anys he guanyat 21 títols»

Guardiola es defensa: «En 7 anys he guanyat 21 títols»

El tècnic admet haver pensat alguna vegada a canviar d'estil "però la solució no és millor" i per...

Neymar firma la renovació fins al 2021

Neymar firma la renovació fins al 2021

El nou contracte de Neymar estableix una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros en el primer...

Sandaza entra a la convocatòria per visitar demà el Rayo Vallecano

Sandaza entra a la convocatòria per visitar demà el Rayo Vallecano

Machín afirma que el davanter no està al 100% «però ha fet els últims entrenaments bé i ens...

Haley Peters: De les aules de Duke a «estimar el bàsquet» a Girona

Haley Peters: De les aules de Duke a «estimar el bàsquet» a Girona

«No escullo els equips per diners o per la competició que juguen sinó perquè hi pugui créixer com...

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema