L'Olot rep l'Olímpic de Xàtiva aquesta tarda al Municipal en un partit on té prohibit fallar. El conjunt de Santi Castillejo començarà el partit a tres punts d'una salvació que marca el conjunt valencià, i que en cas de derrota, els olotins podrien veure la permanència lluny a l'horitzó, concretament sis punts per sobre.

Com que la derrota no és una opció, l'Olot sortirà sobre el ter?reny de joc amb la mentalitat de trencar d'una vegada per totes la ratxa sense guanyar -exceptuant els punts davant l'Huracán-, i voldran fer un pas important per seguir aferrat a la categoria. Guanyar suposaria un cop de moral per a l'equip, quedar-se en zona de promoció de descens i guanyar-li el goal average a l'Olímpic.

Després de la derrota al camp de l'Eldenc, l'Olot afronta el partit amb tots els jugadors disponibles i amb la gran novetat d'Uri Santos i de Sergio Ortiz, que tornaran a posar-se a les ordres de Castillejo. Els olotins han de fer un partit molt seriós i necessiten que jugadors com Uri Santos, Musa, Héctor i companyia estiguin en el seu millor moment així com Diego, l'home gol de l'equip.

L'equip ha d'anar a una per assaborir una victòria que pot redirigir el rumb a la categoria quan només falten vuit jornades perquè s'acabi el campionat. El duel davant l'Olímpic ha agafat una transcendència enorme per la situació dels dos equips, que afronten el partit com una gran final.

El conjunt de Xàtiva, per la seva part, arriba a la Garrotxa després d'aconseguir una importantíssima victòria el passat cap de setmana a la Murta davant l'Hospitalet (2-1), un altre dels rivals que està lluitant per evitar la salvació i que en unes setmanes també haurà de visitar Olot. El conjunt valencià entrenat per Raúl Garrido no podrà comptar amb el veterà migcampista Rifaterra, sancionat. Si que jugaran el partit jugadors com Granell, Luismi Loro o Vaquero, tres dels futbolistes més desequilibrants i decisius de l'equip.

El partit es jugarà a les 17 hores i ha de suposar un canvi per la dinàmica d'un Olot que veu com no surt del perill mentre les jornades avancen sense aturador. Necessiten com l'aire que respiren una victòria aquesta tarda per afrontar el futur en una situació no gaire millor, però sí més esperançadora. El club vol que l'afició sigui el jugador número 12 i cada soci podrà portar un acompanyant.