La família Cruyff serà l'encarregada de tancar dimarts que ve el dol en memòria de Johan Cruyff en un acte que tindrà lloc en l'Auditori 1899 del club, segons ha anunciat l'entitat blaugrana i la família del difunt exjugador i exentrenador en sengles comunicats.

Els Cruyff es reuniran en aquell espai amb excompanys i amics de Johan Cruyff i de la família entre les 15:00 i les 18:00 hores. Anteriorment, Jordi Cruyff, en representació de la família, es dirigirà als mitjans de comunicació a la sala de premsa del Camp Nou (14:00 hores). Aquest és el resultat del partit mantingut entre Jordi Cruyff, en representació de la seva família, i Jordi Cardoner, vicepresident del Barcelona. L'espai de condols, situat en la tribuna superior del Camp Nou, es va obrir divendres al matí i es mantindrà obert fins a dimarts que ve. 31.274 aficionats, xifres facilitades pel club, van assistir fins a dia d'ahir a l'espai de condolències a Johan Cruyff, una xifra que encara augmentarà fins que aquest espai sigui retirat del Camp Nou i on en el dia d'ahir va anar-hi el president Josep Maria Bartomeu. Els compromisos amb les seves respectives seleccions ha fet que molts dels jugadors del primer equip del Barça tornin a la ciutat comptal el mateix dimarts, moment en que està previst que s'acomiadin també del que va ser entrenador i jugador blaugrana, malgrat que d'una manera o altre, la majoria de les estrelles blaugranes ja han fet arribar el seu condol. Neymar i Messi ho feien a través dels mitjans de comunicació, davant de les preguntes de diversos periodistes, abans de disputar el primer dels dos partits que havien de disputar de classificació del Mundial de Rússia de 2018.

Suárez, en canvi, s'acomiadava de Cruyff a través de les xarxes socials. Piqué ho feia en una entrevista amb el mitjà oficial de la selecció espanyola. Tots coincidien a recordar la figura de Johan Cruyff com a jugador i el canvi que va generar en un equip acostumat a perdre.

Però tos lloaven la seva aportació com a entrenador i el llegat que deixa i que tots han coincidit a dir que és el que actualment impera.