Eloi Martí i Laura Baus, corredors dels Aligots, han tancat la seva participació en el Campionat d'Espanya d'Orientació de manera excel·lent. Els gironins han tornat cap a casa amb 6 podis, un diploma i també un títol de campió. Martí va aconseguir el triomf final a la Llarga Distància en la categoria M-20 (menors de 20 anys) amb un temps d'una hora, 12 minuts i 20 segons. També va pujar a podi a la mitja distància amb un tercer lloc, i als relleus amb la mateixa posició. Per tancar la seva participació, va ser quart en la modalitat d'esprint.

Laura Baus també va destacar, ja que va aconseguir un total de tres podis en categoria F-18 (menor de 18 anys). Tres terceres posicions en distància llarga, esprint i mitja. Als relleus va ser cinquena.