Amb l'objectiu de revalidar el títol aconseguit aviat farà un any a Fontajau en una Diada de Sant Jordi que molts encara recorden, l'Spar Citylift Girona prepara les semifinals que l'han de portar a repetir aquella gesta. I el primer partit de la sèrie al millor de tres partits serà demà a les 21.00 h al Andrés Estrada de Huelva. Precisament, l'equip andalús que arrossega problemes econòmics des de principi de curs, continua a menys de 48 h per arrencar el play-off sense saber si podrà comptar amb les dues millors jugadores de la competició: Adaora Elonu i Talia Caldwell. Les dues americanes del conjunt que dirigeix Gabriel Carrasco no van jugar ja els dos últims partits de la fase regular fent ús d'una de les clàusules del seu contracte on s'especifica que poden decidir no jugar si no estant al corrent de pagament. I aquest és el cas. El Conquero encara deu un més a les seves jugadores.

El club ha intensificat en les darreres hores les gestions per cobrar una subvenció que té signada amb la Junta d'Andalusia per valor de 25.000 euros que de moment, tot i les gestions de l'alcalde de la ciutat, amb la consellera, encara no han arribat. L'entorn del club no és massa optimista. En cas que els diners no arribin, el tècnic Gabriel Carrasco admetia ahir que serà decisió de les jugadores si volen jugar o no demà contra l'Uni. En cas de no fer-ho, el Conquero només disposarà de quatre jugadores professionals.

Per la seva part, l'Uni continua preparant el partit pendent de l'estat de Noemí Jordana que continua lesionada i que serà dubte fins a darrera hora per jugar demà a la pista del Conquero.