Xavi Fernández havia deixat clar que Noe Jordana només jugaria en cas d'extrema necessitat i així ha acabat passant. L'Uni ha entrat en el darrer quart perdent de sis punts i la veterana base osonenca ha hagut d'oblidar-se dels seus problemes físics per jugar un darrer brillant, prenent decisions encertades, i, a banda d'anotar dos importants, posar enteniment al joc de l'equip després d'un partit ple d'alternatives i on un coratjós Conquero ha acabat pagant el fet de jugar amb només cinc professionals (40 minuts cadascuna).

Contra un Conquero que s'ha posat en zona de sortida, i sense cap intenció de treure-la, l'equip de Xavi Fernández ha dominat el primer quart de la mà d'una sensacional Chrissy Givens que amb nou punts ha agafat el paper de la lesionada Noe Jordana per dirigir l'equip jugant de base i anotar de fora (2 triples). Entre Givens i Ibekwe l'Uni ha acabat els primers deu minuts guanyant de dos punts (16-18) contra un Conquero on totes les pilotes passaven pel seu triangle interior Elonu, Traoré i Haley Peters.

En el segon quart, l'Uni ha tingut més problemes per anotar contra una zona que els hi concedia tirs més o menys clars, però la solitud de les tiradores gironines ha generat molta pressió i els tirs han deixat d'entrar. Conquero s'ha arribat a posar primer amb un avantatge de sis punts, 28-22, però quatre punts seguits de Kuktiene semblaven haver solucionat el problema abans que l'encert d'Elonu i Peters hagi tornat a complicar el panorama a poc per arribar al descans (36-28). Un triple d'Artemis Spanou ho ha deixat tot obert per a la segona meitat arribant al descans amb 36-31 al marcador i sense que el tècnic local, Gabriel Carrasco, hagi fet cap canvi: vint minuts seguits per al cinc titular. De fet les seves úniques cinc professionals.

En els primers minuts del tercer quart semblava que l'Spar Citylift Girona havia recuperat l'encert i que podria trencar el partit més o menys ràpidament. Un bàsquet de Coulibaly, dos triples de Kuktiene i un d'Ibekwe han clavat un parcial de 0-11 que ha obligat Carrasco a parar el partit amb un temps mort (36-42). L'Uni, però, no ha sabut trobar el punt de pausa necessari per matar el partit i el Conquero, tot èpica, ha tornat a capgirar el partit amb un Haley Peters que veia la cistella immensa per arribar al final del tercer quart guanyant 56-50. Aquí Xavi Fernández ja no ha tingut més remei de cridar a Jordana perquè intentés solucionar l'embolic. I la veritat és que ho ha aconseguit.