Els 10 Km de Girona Esports Parra es fusionen amb la Cursa de la Salle

La prova arriba el proper diumenge 10 d'abril a la 19ena edició oferint circuits de 10 i 5 quilòmetres i proves infantils

01.04.2016 | 10:02
Presentació de la dinovena edició de la prova

Els 10 KM de Girona que organitza Esports Parra arriben el proper diumenge 10 d'abril a la 19ena edició. I ho fan amb la gran novetat de la fusió amb la cursa de La Salle, la City run, i amb la introducció de premis per als més ràpids en les dues metes volants que s'instal·laran, en els quilòmetres dos i quatre. Es proposen els clàssic circuits de 10 (inici 10.15) i 5 (9.30) quilòmetres més les curses infantils, que obriran la matinal a partir de les 9.00. Les inscripcions es poden formalitzar fins el proper 7 d'abril al web d'Esports Parra o a la botiga del carrer Migdia, precisament el punt de sortida i arribada de les proves.

Les curses s'han presentat aquest matí a l'hotel Carlemany de Girona. Antonio Parra, el seu impulsor, ha explicat que de cares a la propera temporada, la de la vintena edició, volen fer alguna mena de celebració especial. També ha explicat que entre les carreres de 10 i 5 quilòmetres esperen un màxim d'un miler d'atletes perquè el seu objectiu «és la qualitat més que la quantitat». El circuit de totes les curses és urbà i recorre el centre de la ciutat, part del Barri Vell, la zona de Fontajau, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema