Els 10 KM de Girona organitzats per Esports Parra arribaran a la 19a edició el proper ?diumenge 10 d'abril. Ahir se'n va fer la presentació i el seu impulsor, Antonio Parra, va explicar que la principal novetat, a banda de consolidar el circuit de l'edició de 2015, pel centre de Girona, amb sortida i arribada a la botiga del carrer Migdia, és la fusió amb la City run que organitzava La Salle.

«Hi ha bona relació, molt feeling, amb ells i aquest any ho hem fet així. No hem tingut ?gaire temps i per aquest motiu, per la vintena edició, el 2017, ens agradaria que la cursa oferís alguna cosa més», va destacar.

Una altra de les novetats és que aquest any «incorporen metes volants. Es trobaran als punts quilomètrics 2 i 4. El primer noi i la primera noia que hi passin tindran un premi». Com és habitual s'ofereixen proves infantils en circuits de 600 i 1.300 metres (9 del matí) i els tradicionals de 5 (9.30) i 10 (10.15) quilòmetres. A la carrera reina, de 10 quilòmetres, el sostre d'inscrits es manté en el miler. Els tràmits es poden fer a Esports Parra o al seu lloc web.