Un mal inici del Multiópticas Salt (11-0) a Igualada va condemnar-los a anar a remolc durant tot el partit. Els d'Èric Surís, molt mancats de tensió en els primers minuts de partit, en els quals no van saber aturar la mobilitat dels pivots locals, van trigar a posar-se dins del partit i això els va impedir arribar a temps per aconseguir un resultat més positiu, rebent 48 punts al descans (48-27).

A la segona part la dinàmica va canviar i es va poder veure una cosa més propera a la millor versió dels saltencs però, tot i acostar-se a sis punts a manca de sis minuts pel final del partit, la mala selecció de llançaments i l'alt encert des de la línia de tres punts dels de la Segarra, va impedir la remuntada. La propera setmana doble enfrontament (divendres i diumenge) contra el Collblanc.