Després dels bons resultats aconseguits aquest cap de setmana al Memorial Paolo d'Aloja de Piediluco (Itàlia), Adrià Mitjavila i Aleix Martí del Club Natació Banyoles estant una mica més a prop -de fet ho tenen pràcticament fet- de participar en el preolímpic que es disputarà entre el 20 i 22 de maig a la localitat suïssa de Lucerna i que servirà de repesca per aconseguir els últims bitllets olímpics per ser aquest estiu a Brasil.

El doble skull lleuger format per Mitjavila i el seu company Rodrigo Conde que dissabte ja havia quedat segon, va revalidar ahir la segona posició, aquest cop amb un temps de 6.35.70, millorant el temps de dissabte . El guanyador ahir va ser la parella italiana Marcelo Miani i Pietro Willy Ruta amb un crono de 6.33.91. Van completar el podi els grecs Eleftherios Konsolas i Panagiotis Magdanis (6.36.64).

Qui també va revalidar la medalla de bronze aconseguida dissabte, va ser Aleix Martí en la modalitat de skull pesat. El banyolí i el seu company Joaquín Montero ahir també van acabar tercers, aquest cop amb una marca de 3.14.20. Per davant seu van quedar els guanyadors, la parella lituana formada per Mindaugas Griskonis i Saulius Ritter que van completar la prova amb el millor temps (3.12.17). El segon lloc va ser per la parella italiana, Francesco Fossi i Romano Battisti (3.14.54).