El Figueres va aconseguir sumar un punt en un dels camps més complicats de la categoria, el Nou Sardenya. D'aquesta manera els altempordanesos superen dues jornades complicades (Prat i Europa) amb un balanç de 4 dels 6 punts possibles i, amb 44 pot començar a respirar tranquil, deixant el descens a dotze punts (Rubí, 32), mentre que la promoció d'ascens sembla ja inabastable, ja que el Sabadell B, quart, té deu punts més que els empordanesos.

En un escenari de dimensions més reduïdes de les que sol trobar la plantilla figuerenca, els d'Eduardo Vílchez van sortir molt ben situats al terreny de joc, amb les idees clares i això els va permetre frenar les aturades dels locals i generar ocasions de perill. En una d'aquestes Adrià Casanovas, sempre ben siuat, va aprofitar una assistència de Ferran Grau per ?avançar els altempordanesos (m.23). El més difícil era fet i tocava defensar aquest resultat. Els graciencs, amb el resultat en contra, van ?començar a estirar les línies i a acostar-se amb cert perill a la ?porteria de Gallego, tot i que sense gaire punteria en els metres finals.

A la segona part, però, només començar, Abel Rita va aconseguir establir l'empat rematant de cap una centrada que va entrar al fons de la xarxa figuerenca després de rebotar en Quimo. El gol va estabornir els figuerencs, que van desaparèixer 20 minuts del terreny de joc, tot i que el resultat no va perillar. En els darrers minuts els de Vílchez van recuperar-se sobre el terreny de joc, però els locals van saber defensar bé un empat que satisfà els dos conjunts.