Golejada per creure en la salvació. Pas de gegant dels de Joan Mármol a manca de sis finals per a la conclusió de la Lliga. El partit d'ahir a Granollers era d'alló més transcendent perquè els locals tenien un punt més que el degà, finalment la novena victòria del curs, i la sisena a domicili, serveix per superar en dos punts els vallesans i fugir de la zona calenta de la classificació.

Ahir, amb les baixes dels sancionats Agi i Cano, més l'adéu definitiu de Cristian del Moral (ha fitxat pel Castelldefels), els palamosins no van fallar davant un rival directe. Els primers 25 minuts van ser de clar domini visitant, però només el pitxitxi Marc Medina (9 gols), amb una mitja xilena, va poder superar Ortega (minut 7). Les ocasions de Feixas, Ivan García, Lladó o el mateix Medina no van entrar per a desesperació de Mármol i això va donar vida a un Granollers que, a les acaballes de la primera part, va aconseguir l'empat a un mitjançant una centrada des de la dreta d'Aitor, que va culminar Baulí (minut 36).

L'empat va donar empenta als locals i a la segona part van sortir amb ganes de capgirar el marcador, però la defensa palamosina, molt segura en tot moment, va protegir bé els atacs dels davanters locals. La primera pedra cap a la golejada la va posar el polivalent Barrera. Una assistència de Moha, des de l'esquerra, va caure prop del punt de penal i, allà, l'ex-Figueres va engaltar un xut que suposava l'1-2 (minut 68). A partir d'aquí el Palamós es va convèncer que calia fer més gols per evitar ensurts finals. L'expulsió del granollerí Bellavista va permetre que els de Mármol juguessin amb superioritat numèrica els últims quinze minuts i la piconadora groc-i-blava va carburar. Dos gols en tres minuts (81 i 83) van sentenciar definitivament el matx amb el protagonisme destacat de l'ex-Granollers Ivan García: va fer l'assistència perquè Makaay marqués a plaer l'1-3 i ell mateix va fer el millor gol del matí, el seu primer amb el Palamós i el definitiu 1-4.