El francès Johann Zarco (Kalex), vigent campió del Món de Moto2, va aconseguir la victòria a la categoria de plata en el Gran Premi d'Argentina, disputat al circuit de Termas de Río Hondo i en la que el millor català va ser Alex Rins (Kalex), finalitzant en quarta posició. Isaac Viñales (Tech3) segueix adaptant-se a la nova categoria i va finalitzar en vint-i-quatrena posició. Van acompanyar al francès al podi Sam Lowes (Kalex) i Jonas Folger (Kalex), mentre que Luthi segueix líder del Mundial, amb 34 punts.

Zarco, al grup capdavanter des del principi de la cursa, va esperar a vuit voltes del final per llançar el seu atac i començar a tirar per assegurar-se la victòria, ja que va aconseguir superar Lowes per més d'un segon, qui va guanyar la lluia a Morbidelli per ocupar la segona posició, ja que l'italià va anar per terra i va acabar entrant rere Viñales, circumstància de la que se'n va aprofitar Folger per aconseguir pujar fins al tercer calaix del podi, tot i haver quedat despenjat de la lluita.

Pel que fa a la cursa de Moto3, la victòria va ser pel pilot de Malàisia Khairul Idham Pawi (Honda), que va aconseguir la victòria per davant de l'espanyol Jorge Navarro (Estrella Galicia 0'0 Honda) i del sudafricà Brad Binder (KTM).

La pluja va ser la protagonista en els moments previs a la cursa, però gairebé tots els pilots van acabar sortint amb slicks. Mentre tots els participants anaven amb peus de plou el valent Pawi va llançar-se a un ritme vertiginós sobre l'asfalt mullat, aconseguint 20 segons d'avantatge ja a la setena volta i acabant la cursa 26 segons abans que els seus immediats perseguidors.