En un partit tens, condicionat pel molt que s'hi jugaven els dos equips, els garrotxins han disposat de més oportunitats per marcar, però el marcador no s'ha mogut fins que el visitant Denis ha fet caure Reverter dins l'àrea en el minut 77 Expulsió per al defensa de la Pobla i penal que el veterà Hèctor Simón no ha desaprofitat per marcar l'1-0.

Amb poc més de deu minuts per endavant, i un jugador més, semblava que l'Olot s'emportaria els tres punts. Una victòria que hauria tret els garrotxins de la zona descens, però els tarragonins han aconseguit empatar amb un gran gol de falta de Kike en el temps de descompte (1-1, 93). L'Olot continua en descens i cada cop es complica més la seva permanència a Segona B.