Oportunitat perduda per deixar enllestida mitja salvació. El Palamós va demostrar, per enèsima vegada, que és incapaç d'enllaçar dues victòries consecutives. A Granollers (1-4) es va guanyar el novè partit, però en la següent ocasió, ahir contra un rival directe, no va saber ni poder guanyar un d'aquells partits etiquetats de final.

La victòria era obligada perquè guanyar signficava deixar cinc punts enrere els egarencs i fugir de la salvació a nou punts, en canvi, el rival d'ahir continua a dos punts, i les places de descens a set.

A l'hora de la veritat als palamosins els van tremolar les cames i van desaprofitar una immillorable oportunitat per fer un pas de gegant perquè tots els immediats perseguidors dels de Mármol havien punxat.

El pitjor de tot és que l'escenari era l'ideal per sumar, per primera vegada, la segona victòria consecutiva, ja que el Terrassa va veure com el defensa Jou havia d'enfilar el camí dels vestidors abans de la primera mitja hora de joc. En qüestió de quatre minuts (20-24) el defensa visitant va veure dues cartolines, la segona va ser per desviar dins l'àrea, amb les mans, un xut de Subirana, per tant, expulsió i penal a favor dels palamosins que va transformar Aleix Feixas (1-0, minut 25). El panorama semblava indicar que el triomf no s'escaparia i que els de Mármol aprofitarien l'avantatge numèric per fer més gols i assegurar una victòria que era més necessària que mai.

Res més lluny de la realitat. Els egarencs, amb un home menys, van dominar en moltes fases els gironins i, si no arriben a aparèixer les aturades miraculoses de Bayona, la remuntada del Terrassa hauria sigut un fet.

Els visitants, amb un home ?menys, i després d'intentar-ho una vegada i una altra, van obtenir premi a la seva insistència. Una assistència d'Isaac Maldonado va anar a parar als peus de Merchán que, d'un fort tret des de l'exterior de l'àrea, va superar Bayona a manca de deu minuts pel final.