Després de més de 24 hores caminant, més de la meitat dels 418 participants que van prendre la sortida del Oxfam Intermón Trailwalker per recórrer 100 km solidaris, ja han passat per meta.

En aquesta edició de Girona 2016, l'equip Kriter Software (format pels marxadors Xavi Nadal, Raúl Angulo, Jordi Vázquez i Karlos Martínez i l'equip de suport compost per Jordi Gamito i Aina Surinyach) han estat els primers a creuar la línia de meta del Trailwalker junts en un temps de 10 hores i 15 minuts. Aquesta és la sisena vegada que l'equip Kriter Software arriba en primera posició a la meta del Trailwalker, havent-ho aconseguit anteriorment en les edicions 2011, 2012, 2013 i tant a Girona com Madrid 2014.

Arrenca a Olot una nova edició de la Trailwalker

Puntuals a la cita, aquest dissabte, el recinte firal d'Olot, els 418 equips de 6 persones que han pres la sortida de l'Oxfam Intermón Trailwalker han començat el seu desafiament de recórrer 100 quilòmetres en menys de 32 hores, per la lluita contra la pobresa i el dret a l'aigua.

Aquesta és la primera vegada en la història del Trailwalker al nostre país, que va començar a disputar-se el 2011, que les inscripcions per a la prova de Girona es van tancar amb més de 2 mesos d'antelació en arribar al màxim d'equips. Per aquest motiu, el 16 d'abril en la sortida del Trailwalker hem vist a més de 2.500 participants disposats a enfrontar-se al desafiament esportiu i solidari per equips que porten mesos preparant.

Cada equip del Trailwalker està format per 4 personesque han d'afrontar junts la totalitat del recorregut i altres 2 persones que els assisteixen amb cotxe de suport, oferint-los tot el suport necessari durant la prova. A més d'entrenar, els equips porten mesos recaptant donatius de familiars, amics, coneguts i empreses, per poder participar en el Trailwalker i donar el recaptat als més de 400 projectes que Oxfam Intermón té a tot el món.