Un punt insuficient. L'Olot continua sense sumar aquella victòria necessària que li donaria aire en la seva lluita per la permanència. Ahir, malgrat fer mèrits suficients per esgarrapar els tres punts al camp de l'Espanyol B, es va haver de conformar amb un empat que el deixa en zona de descens quan només queden quatre jornades per al final de la lliga.

L'Olot va sortir al camp conscient del que s'hi jugava, amb ganes de mossegar i, en el minut 2, un Gato molt actiu ja va disposar de la primera ocasió, però el seu xut va sortir desviat. Un minut més tard, el mateix Gato va fer una bona deixada per Uri, però el seu remat va acabar sortint a córner. Els locals van reaccionar, però tímidament. L'Olot apretava i, en el 21 van tenir una doble ocasió de Bigas i Abel, però ni la jugada del primer ni el remat llunyà del segon van acabar al fons de la xarxa. Un minut després una bona contra va acabar amb la passada de la mort de Gato cap a Uri que aquest no va poder arribar a connectar.

L'Espanyol B va passar a agafar les regnes i després d'uns minuts de domini va tenir la millor ocasió quan Marc Gual va aconseguir rematar la pilota al pal de Conesa. Era el minut 35. Quan tot semblava indicar que amb les taules s'arribaria al descans, un bon moviment d'Uri, que va arrossegar la defensa local, va habilitar Gato perquè engaltés un xut creuat cap al fons de la xarxa d'Andrés, marcant el 0-1 amb el qual s'arribava al descans.

A la represa els locals van sortir amb ganes de buscar el gol i, en una imprecisió de Conesa, l'única en tot el partit, Marc Roca va ser el més llest de la classe per endreçar la pilota al fons de la xarxa i marcar el gol de l'empat. Lluny del que s'esperava, l'Olot no va baixar els braços i va buscar el segon. Tres minuts després del gol del conjunt blanc-i-blau, Uri va tenir una claríssima ocasió després d'una centrada de Luismi.

Castillejo va començar a moure la banqueta i, en el 55 va entrar Reverter per Bigas, que havia tornat a entrar a un onze inicial. Uri la va tornar a tenir al minut 62, però no va poder culminar una gran jugada de Gato, que ahir va fer el millor partit de la temporada. Gato, novament va tenir-la, però un defensa va treure la pilota de sota pals. Els últims deu minuts de partit van ser un setge dels de Castillejo, però el resultat no es va moure. Un empat insuficient per a un Olot que necessita guanyar com més punts millor.