El corredor marroquí de La Sansi, que dirigeix Josep Lluís Blanco, Mourad El Bannouri, es va imposar a la Mitja Marató Ciutat de Girona gràcies a un temps d'1 hora, 05 minuts i 16 segons, amb gairebé cinc minuts de marge respecte al segon, Otmane Btaim, que també va finalitzar en segona posició l'any passat, i sis més que el tercer, Abdeslam El Ouahabi, de l'equip Ríos Running. El primer gironí a creuar la línia de meta va ser Jordi Rabionet, de l'equip Esports Parra, que va entrar en cinquena posició amb un temps d'1:14:39.

En categoria femenina, la fondista del club La Sansi Hasna Bahom es va imposar per segona vegada consecutiva a Girona amb un temps d'1:21:49. L'atleta de l'equip gironí ja va guanyar l'any passat i repeteix la primera posició. A 8 minuts de la guanyadora va creuar la línia de meta l'atleta de l'ONCE-Hospitalet María Paredes, i tercera va ser Maria Garcia, a 10 minuts de Bahom. La primera atleta d'un equip gironí a creuar l'arribada va ser Carme Sabench, d'Atletisme Girona, que amb un temps d'1:36:25 va finalitzar en la cinquena posició. La mitja marató, de 21 quilòmetres de corregut, va rebre una molt bona acollida i més de mig miler d'atletes hi van participar.

També va haver-hi molta participació a la prova de 10 quilòmetres. En categoria masculina, el corredor José Luis Cruz, del La Sansi, es va imposar amb un temps de 33 minuts i 24 segons. El segon i tercer graó del podi van ser per a Lluis Vall-Llosera, que va arribar a 22 segons del guanyador i ho va fer amb exactament el mateix temps que Diego Ribao, que va finalitzar tercer. A pocs segons, concretament a tretze, va entrar el quart, David Gubau, corredor de La ?Sansi. En la mateixa categoria però en fèmines, Carmen Rodríguez, també atleta del club gironí de La Sansi, va fer un temps de 39 minuts i 50 segons per guanyar la prova. En segona posició va arribar Anna Subirana, a poc menys d'un minut de la primera classificada i Carla Artacho, amb un temps de 42 ?minuts i 10 segons, va quedar tercera.

Les proves que es van disputar durant el dia d'ahir a Girona es van completar amb la cursa de 5 quilòmetres. Albert Garcia, de l'equip gironí Esports Parra, va guanyar la masculina amb un temps de 19 minuts i 2 segons. Per darrere seu van creuar la línia d'arribada Heribert Cubells, del GEiEG, amb un temps de 19 minuts i 35 segons i tercer va ser Pau Reig, del CN Banyoles, que va fer un temps de 19 minuts i 47 segons.

En categoria femenina es va imposar l'atleta Rosa Matamala, també de l'equip gironí Esports Parra, amb un registre de 24 minuts i 11 segons. Darrere l'atleta gionina, van creuar la línia de meta Marina Solà, a només 10 segons de la primera i Joana Deulofeu, que amb un temps de 25 minuts i 55 segons va finalitzar tercera. Més de 2.000 persones, incloent-hi les proves infantils, van córrer ahir a Girona.