El Figueres va cedir, en últim moment els tres punts al Manlleu. El partit va ser molt igualat, amb un conjunt local que va aconseguir avançar-se però, només deu minuts més tard, la Unió va aconseguir empatar. A la segona part la igualtat va ser màxima, amb alternances en el domini de la pilota, però al final, el Manlleu va saber llegir millor el partit i es va endur els tres punts amb un gol a les acaballes.

A la primera part, el Figueres va veure com el Manlleu dominava en els primers compassos. Els locals, que necessitaven la victòria per allunyar-se de la zona perillosa, van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a una rematada de Marimon a la sortida d'un còrner. Els de Vílchez van reaccionar i, deu minuts més tard, Javi Revert aconseguia empatar el partit. Tot i les aproximacions d'uns i altres, al descans s'hi va arribar amb aquest resultat.

A la represa el domini va ser altern, cap dels dos equips aconseguia dominar el partit ni tenir ocasions clares de cara a la porteria contrària. Els locals, però, apretaven més i, fruit d'aquesta pressió van arribar més ocasions i, una d'aquestes es va convertir en gol. Un gol que els jugadors altempordanesos van protestar, considerant que l'autor, Brice, es trobava en fora de joc al rebre la pilota. Tot i que els figuerencs van disposar de dues bones ocasions abans del final del partit el resultat ja no es va tornar a moure.

La propera setmana el Figueres rep el Rubí a Vilatenim.