El Peralada va aconseguir sumar un punt en un partit amb un final no apte per cardíacs. Els d'Arnau Sala es van saber recuperar molt bé a la segona part d'un gol psicològic encaixat just abans del descans, però una sèrie de rebots i jugades d'infortuni van deixar els xampanyers sense els tres punts al final.

El vent va incomodar molt l'encontre entre el Peralada i el Gavà, un equip que es manté en zona de play off d'ascens, però que marxa del Municipal amb un premi excessiu. A la primera part, el Peralada va sortir amb ganes, arribant a la porteria del Gavà però sense encert i, després d'un primer temps maco, amb alternatives en el joc, un gol de Nico Kata a la sortida d'un còrner, va avançar els visitants just abans del descans.

A la represa el Peralada va sortir amb més actitud i, als sis minuts, Argi empatava el partit i, al 74, Sergio García capgirava el marcador. David Jiménez empatava de falta al 78 i, a les acaballes, quan Marc Mas va anotar el seu dinovè gol de la temporada, semblava que els locals s'endurien els punts, però encara va quedar temps per a què Boris, al descompte, empatés.