L'Atlètic ha aconseguit atrapar el Barcelona a la classificació de Primera i ho va fer després de derrotar el Granada al Vicente Calderón gràcies a un gol de Koke al primer temps i dos més de Torres i Correa a la represa. Es va mostrar lluny de la versió imponent que va oferir en les dues anteriors jornades o en Lliga de Campions, però si que va ser molt efectiu, perquè va transformar en gol dues de les seves quatre ocasions de tota el partit, tres amb participació de Koke i les dues primeres amb ell com rematador.

El migcampista madrileny va necessitar un quart d'hora per avançar el seu equip al marcador. L'equip no va necessitar molt més. Ni tan sols un futbol fluid entre l'embolic amb la pilota pel qual van transcórrer els primers instants i molts moments del duel, tampoc un desgast excessiu en el físic ni un atac constant sobre la porteria del Granada.

L' 1 a 0 del conjunt madrileny va respondre amb moltes dosis de competitivitat. Tot i el domini del conjunt local, els madrilenys no van aconseguir crear clares ocasions de gol.

Alguns dels problemes que va poder mostrar l'equip a la primera meitat, encara amb el partit del Barça molt recent a la memòria de tots els jugadors i seguidors, les va solucionar l'equip a la segona meitat, sobretot en el control del mig del camp, en el qual el tècnic va incloure l'argentí Augusto. Una altra vegada va aparèixer Koke. Com és habitual en l'últim mes, el passador, ell, va trobar el desmarcatge del davanter, Fernando Torres, a qui va deixar sol davant Andrés Fernández amb un enviament fantàstic i que el '9' de l'Atlètic no va perdonar. La seva definició, subtil, una mica per sobre de la sortida del porter, va suposar el 2 a 0 al minut 59. La resolució definitiva dels punts i del partit la va realitzar el davanter argentí Correa, que va sortir a la segona meitat i va tancar el duel pels matalassers.

L'Atlètic va empatar a punts amb el Barça i va assegurar una plaça a la fase de grups de la propera Lliga de Campions.