Una magnífica actuació coral del Barçaque va tenir en Àlex Abrines (25 punts, 6 triples, 24 de valoració) al seu millor home, va permetre els de Xavi Pascual tornar a derrotar el Lokomotiv Kuban (82-70) i ??situar-se a una victòria de classificar-se per la fase final de Berlín. Amb un bàsquet molt fluid, molt de control del joc i una bona defensa, els blaugrana van lligar de mans i peus l'equip rus i això que l'inici de la parella Delaney i Randolph va ser espectacular, ja que entre tots dos van anotar 21 dels 23 punts del seu equip en el primer quart. Molt ben dirigits per Tomas Satoranski, amb un bon Navarro, l'aportació de Doellman, els rebots de Tomic, l'ofici de Perperoglou i el moment màgic d'Abrines, el Barça va fonamentar un triomf que només va estar en dubte fins al descans.

El segon quart va ser d'Abrines. L'escorta va aconseguir 15 punts en aquest període i va catapultar al seu equip. El mallorquí va anotar des de totes les posicions i, a més va defensar i va ajudar en el rebot. Va ser qui va desequilibrar el partit amb 24-27 i va anotar vuit punts consecutius per al primer enlairament del seu equip (32-27). A partir d'aquí el Barça ja no afluixaria i s'escaparia en el marcador fins a un màxim avantatge ja al darrer quart de 23 punts (82-59). Els de Xavi Pascual tindran demà l'oportunitat de segellar l'accés a la Final Four de Berlín i acompanyar CSKA, Fenerbahce i Baskonia.