Molt més breu que en d'altres ocasions va ser la compareixença de premsa que Luis Enrique va oferir a l'estadi de Riazor, just després que el seu equip s'espolsés els fantasmes de les últimes setmanes amb una golejada d'escàndol contra el Deportivo de la Corunya que li permet mantenir-se al capdavant de la classificació. L'asturià va afirmar que durant els 90 minuts d'ahir, els seus homes van estar «increïblement encertats», encara que va matisar que no està plenament convençut que aquest resultat serveixi per callar totes les crítiques que han anat apareixent els darrers dies arran dels últims mals resultats.

«Realment no tinc cap resposta per això perquè el futbol, en aquest sentit, és un esport d'allò més especial», va dir, abans d'analitzar com havia vist els blaugrana contra el Deportivo:?«Crec que hem fet un molt bon partit. També el vam fer davant el València l'altre dia, però la diferència és que hem estat increïblement efectius, no pas com ens va passar en l'última jornada».

Una vegada més, com havia dit diumenge, Luis Enrique va recordar que davant aquestes últimes quatre jornades de lliga als seus se'ls presenta «un repte meravellós» per intentar revalidar el títol de lliga. A més, va qualificar el 0-8 de Riazor com un marcador «espectacular», alhora que confessava que el vestidor no només necessitava «una victòria» com més aviat millor, sinó també un «bon resultat» per aixecar la moral d'una plantilla que semblava enfonsada.

Per acabar, el tècnic blaugrana va predir que «la lliga finalment la guanyarà el que sigui millor al llarg de les 38 jornades. No pas en 34, 32 o 10»