L'Spar Citylift Girona no ha pogut encadenar la seva segona lliga consecutiva després de perdre avui a la caldera de Würzburg on, davant més de tres mil espectadors, l'Uni ha aconseguit sobreposar-se a un complicat inici de partit (28-14 al final del primer quart) i a una màxima diferència en contra de 36-15 per acabar empatant a 57 punts a manca d'un minut i mig. La diferència d'encert en el tirs lliures, Givens n'ha fallat dos a manca de quinze segons que haurien posat les gironines per davant i Marginean ha anotat el seu dos cinc segons després, han donat al Perfumerías Avenida un avantatge de tres punts que Lucas no ha pogut tornar a equilibrar amb un triple a manca de tres segons.

La derrota tanca una històrica temporada per a l'Spar Citylift Girona que, tot i molts problemes amb les lesions i canvis de jugadores i tècnics, ha acabat amb un títol, el de la Supercopa, i amb el notable paper en el seu debuta a l'Eurolliga, a banda d'aquest molt meritori subcampionat de Lliga.